De Waterlelie

Logo Waterlelie XtraNSV De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en
gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. 
Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Beste lezer…
Ook in 2019 organiseren we weer naturistisch zwemmen en badminton. Het zwemmen begint weer op 6 januari, en het badminton op 10 januari 2019. 
De kalender hiernaast geeft aan wanneer er een activiteit is. Door op de betreffende datum te klikken (of de cursor er even op te houden) is te zien of er zwemmen of badminton is.

Onze permanente activiteiten
Voor actuele informatie klik op zwemmen of badminton en de Agenda.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.
Leden van de Waterlelie kunnen gebruik maken van de Sauna op het terrein van onze Almeerse mede-naturisten van Chamavi. Zie de leden pagina voor de afspraken.

Onze agenda:
– zwemmen
– badminton
– volleybal (tijdelijk niet beschikbaar)

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Wegens de verbreding van de A6 werd het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere. 
Mede door onze inspanningen en die van Chamavi en NFN is het Zilverstrand weer officieel beschikbaar voor naaktrecreatie. 

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

 


NSV De Waterlelie is NFN gecertificeerd

Lees ons privacy statement op
Privacystatement NSV De Waterlelie