Kennismakingsdagen

Almere, oktober 2015

Naturisten in Almere weten allang dat zonder kleren sporten het prettigst is. Maar nog niet iedereen weet wat we allemaal voor naturisten organiseren. Op zondagmiddag is er het zwemmen in zwembad aan de Bachweg (16:20 – 17:30) en op donderdagavond in sportzaal Slagbaai (19:45 – 22:15) het badminton.

Voor wie naturist is, wie zich naturist voelt en wie gewoon graag zonder kleren wil sporten organiseren we kennismakingsdagen: op zondagmiddag 25 oktober zwemmen voor een NFN-prijs van € 3,50 en op donderdagavond 29 oktober badminton voor een NFN-prijs van € 5,00.

Zie voor alle info de website www.nsvdewaterlelie.nl

Kom gerust langs.

NSV De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Dit betekent dat we elkaar in een ontspannen en een gemoedelijke sfeer zonder kleding accepteren en respecteren, waardoor iedereen binnen onze vereniging zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal. Daarom willen we op zoveel mogelijk manieren mogelijk maken dat naturisten ongekleed kunnen recreëren.

Zo hebben we geen genoegen genomen met het verdwijnen van het Zilverstrand, en hebben we, samen met de NFN en Chamavi, na veel overleg van de gemeente afgelopen zomer een tijdelijke naaktstrand gekregen op het Almeerderstrand.

Nieuws