Word lid

Steun ons! En meld je aan via het formulier onderaan deze bladzijde.

Logo Waterlelie Xtra

Word lid van De Waterlelie.
Voor slechts € 44,00 per jaar (vanaf 1 januari 2018)  steun je onze inspanningen voor naturisme in Almere, voor de strijd voor een naturistenstrand (nu het Zilverstrand gesloten is) en voor het faciliteren van naturistische zaalsport (als enige vereniging in Nederland). Als lid van de Waterlelie heb je korting bij zwemmen en badminton. Door lid te worden van De Waterlelie word je automatisch lid van de NFN. Met je persoonlijke ledenpas profiteer je bovendien van alle voordelen van het lidmaatschap die daar bij horen.
Als je jonger dan  14 bent, is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Ben je tussen de 14 en 18 jaar oud, dan betaal je € 7,50 per jaar.

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Het jeugd-lidmaatschap wordt niet automatisch omgezet in een betaald lidmaatschap wanneer de aangemelde 18 jaar wordt. Je ontvangt dan eerst een brief van ons met de vraag om het lidmaatschap te verlengen.

Mocht je je lidmaatschap op een bepaald moment op willen zeggen dan kan dat per post of per e-mail. Opzeggingen voor het komende jaar moeten vóór 30 november van het lopende jaar bij ons binnen zijn.

Ben je al lid van de NFN?
Ben je al lid van de NFN maar wil je graag onze vereniging steunen en dus NSV De Waterlelie-lid worden? Voor jou geldt een aangepast tarief.