De Waterlelie

KvK 40061821De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Dit betekent dat we elkaar in een ontspannen en een gemoedelijke sfeer zonder kleding accepteren en respecteren, waardoor iedereen binnen onze vereniging zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Onze permanente activiteiten
Voor actuele informatie klik op zwemmen of badminton en de Agenda.
Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.
Leden van de Waterlelie kunnen gebruik maken van de Sauna op het terrein van onze Almeerse mede-naturisten van Chamavi. Zie de leden pagina voor de afspraken.

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Wegens de verbreding van de A6 is het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere.
De Waterlelie heeft de gemeente enkele malen schriftelijk verzocht een alternatief te bieden. Recent is de gemeente daar op ingegaan. Zie tevens een deel van het Ontwikkelingsplan Groenzone A6-Zuid waarin de gemeente zich ten doel stelt het naturisme in Almere te behouden.
De rubriek Laatste Nieuws hiernaast vermeldt de recente ontwikkelingen.
Ook het archief van Almere Dichtbij bevat relevante informatie.

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

Keurmerkbordje 2014-2015.indd
NSV De Waterlelie is NFN gecertificeerd