Author Archives: de Waterlelie

About de Waterlelie

De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Dit betekent dat we elkaar in een ontspannen en een gemoedelijke sfeer zonder kleding accepteren en respecteren, waardoor iedereen binnen onze vereniging zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Op 26 augustus 2021 begint het nieuwe seizoen badminton.

Nieuws

20 mei: Eindelijk weer badminton

Op donderdag 20 mei kunnen we eindelijk weer badmintonnen. We gaan door tot en met 1 juli. De Coronabeperkingen blijven wel: 1,5 meter afstand houden en we worden geacht alleen enkelspel te spelen. Maar we kunnen tenminste weer badmintonnen.

Nieuws

Prettig bloot label van NFN

Ook dit jaar zijn we weer door de NFN gecertificeerd door de NFN als Prettig Bloot locatie/activiteit.

Nieuws

Nog steeds geen badminton mogelijk

We moeten nog langer wachten tot we weer mogen badmintonnen. In ieder geval tot en met 15 april mag het niet. We wachten de nieuwe informatie van de overheid verder af.

Nieuws

lockdown weer verlengd

Omdat de lockdown weer verlengd is kunnen we nog steeds niet badmintonnen. We wachten af of het na 25 maart wel kan. Op 18 maart kan het nog niet omdat dan de zaal wordt gebruikt als stembureau.

Nieuws

lockdown verlengd

De verlenging van de lockdown betekent dat we op z’n vroegst pas weer op 11 februari kunnen badmintonnen.

Nieuws

Gespot: zonnebadende naturisten in Almere

Er is weliswaar, door de sluiting van het Zilverstrand, op dit moment geen officiĆ«le openbare locatie voor naturisme in Almere, dat wil niet zeggen dat er geen naturisten meer zijn, of dat er geen behoefte meer is om naakt in … Continue reading

Nieuws

Reportages Omroep Flevoland over naturistenstrand Almere

Omroep Flevoland besteedt aandacht aan de problematiek van het verdwenen naturistenstrand en interviewt de Waterlelie. Zowel op tv als op de radio. Klik de link aan.

Nieuws, Uncategorized

Keurmerk

Nieuws