De Waterlelie

Logo Waterlelie XtraNSV De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Beste lezer…

Corana virus: Vanaf 14 oktober 2020 gelden beperkende maatregelen, waar we ons natuurlijk aan houden. Vanaf nu kan er alleen enkelspel gespeeld worden, blijven de kleedkamers dicht en kan er niet worden gedoucht. Het betekent dat we vaker dan anders op de bank op onze beurt moeten wachten. Verder houden we ons natuurlijk aan alle regels: 1,5 meter afstand etc.

Voorbehoud: op dit moment heeft de overheid binnensporten weer toegestaan. Wanneer de overheid ivm het verergeren van de Corona-situatie besluit tot verbieden van binnensporten, zullen we weer stoppen met het badminton. Dit zullen we dan ook communiceren op deze website.

In de tweede helft van 2020 organiseren we weer naturistisch badminton. Op 10 september 2020 beginnen we weer.
De kalender hiernaast geeft aan wanneer er een activiteit is. Door op de betreffende datum te klikken (of de cursor er even op te houden) is te zien of er badminton is.

Wegens gebrek aan belangstelling en daardoor een negatief resultaat op de zwembadhuur hebben we moeten besluiten tot nader order geen zwemmen meer te organiseren. 

Onze permanente activiteiten
Voor actuele informatie klik op badminton en de Agenda.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.

Onze agenda:
– badminton
– zwemmen (niet meer na 8 december 2019)
– volleybal (tijdelijk niet beschikbaar)

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Zo werd, wegens de verbreding van de A6, het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere. 
Mede door onze inspanningen en die van Chamavi en NFN is het Zilverstrand weer officieel beschikbaar voor naaktrecreatie. 

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

 

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Bij ons kun je Prettig Bloot!

Organisaties die het Prettig Bloot keurmerk voeren, hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hierover afspraken gemaakt met de moederorganisatie NFN Open & Bloot.
Hier lees je wat je op een Prettig Bloot-terrein mag verwachten. Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Lees tevens ons privacystatement op
Privacystatement NSV De Waterlelie