De Waterlelie

Logo Waterlelie XtraNSV De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Beste lezer…

Als alles goed gaat kunnen we ook weer na de zomer badmintonnen. Het nieuwe seizoen begint op 26 augustus.

De kalender hiernaast geeft aan wanneer er een activiteit is. Door op de betreffende datum te klikken (of de cursor er even op te houden) is te zien of er badminton is.

Wegens gebrek aan belangstelling en daardoor een negatief resultaat op de zwembadhuur hebben we moeten besluiten tot nader order geen zwemmen meer te organiseren. 

Onze permanente activiteiten
Voor actuele informatie klik op badminton en de Agenda.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.

Onze agenda:
– badminton
– zwemmen (niet meer na 8 december 2019)
– volleybal (tijdelijk niet beschikbaar)

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Zo werd, wegens de verbreding van de A6, het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere. 
Mede door onze inspanningen en die van Chamavi en NFN is het Zilverstrand weer officieel beschikbaar voor naaktrecreatie. 

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

 

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Bij ons kun je Prettig Bloot!

Organisaties die het Prettig Bloot keurmerk voeren, hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hierover afspraken gemaakt met de moederorganisatie NFN Open & Bloot.
Brochure_Prettig_Bloot_Locatie_2021_-_NFN_Open_&_Bloot Hierin lees je wat je op een Prettig Bloot-terrein mag verwachten. Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Lees tevens ons privacystatement op
Privacystatement NSV De Waterlelie