NSV De Waterlelie Almere

Op 11 juni 2023 is de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie.

Ook wij zetten de deuren open. Tussen 12 en 16 uur kun je binnenlopen in Sportzaal Slagbaai 14 1317 AC Almere en gratis meedoen met het naturistisch badminton.

Ervaar zelf hoe fijn het is om bevrijd van bezwete en plakkende kledij naakt te badmintonnen. 

We zijn de enige vereniging die wekelijks naakt badmintont. We badmintonnen het hele jaar op donderdagavond van 20.15 – 22.15 uur.

Naturisten Sport Vereniging De Waterlelie Almere is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. 
Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Beste lezer…

In het nieuwe jaar begint het badmintonseizoen op 12 januari 2023. Zie het hele jaarprogramma op de agenda hiernaast en op badminton. Vanaf 16 maart 2023 begint het badminton iets later. We spelen voortaan van 20.15-22.30 uur.

NFN lidmaatschap
Lid zijn van NSV De Waterlelie Almere is ook: lid zijn van de NFN. Dit betekent dat jij als lid van onze vereniging gratis het NFN-basislidmaatschap kan krijgen. Dit gaat niet meer automatisch. Je dient zelf dit basislidmaatschap te activeren via het NFN-Ledenportaal. Deze is te bereiken via: https://mijn.voeltvrijheid.nl/ . Lees meer op de pagina NFN/De Waterlelie

Onze permanente activiteiten
De kalender hiernaast geeft aan wanneer er een activiteit is. Door op de betreffende datum te klikken (of de cursor er even op te houden) is te zien of er badminton is. Voor actuele informatie klik op badminton.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.

Wegens gebrek aan belangstelling en daardoor een negatief resultaat op de zwembadhuur hebben we moeten besluiten tot nader order geen zwemmen meer te organiseren. 

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Zo werd, wegens de verbreding van de A6, het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere. Mede door onze inspanningen en die van Chamavi en NFN is het Zilverstrand weer officieel beschikbaar voor naaktrecreatie. 

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

 

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Bij ons kun je Prettig Bloot!

Organisaties die het Prettig Bloot keurmerk voeren, hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hierover afspraken gemaakt met de moederorganisatie NFN Open & Bloot. Hier
Digitale brochure Prettig Bloot 2023 lees je wat je op een Prettig Bloot-terrein mag verwachten. Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Lees tevens ons privacystatement op
Privacystatement NSV De Waterlelie