NSV De Waterlelie Almere

Zomerperiode badminton

Donderdag 11 juli is de laatste keer voor de zomer dat er badminton is. 

Vanaf 12 september kunnen we weer een heel seizoen badmintonnen.

Fijne zomer iedereen!

Naturisten Sport Vereniging De Waterlelie Almere is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. 
Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

Beste lezer…

Na de kerst is het badmintonseizoen begonnen op 11 januari 2024. Zie het hele jaarprogramma op de agenda hiernaast en op badminton.  We spelen van 20.15-22.15 uur. Om iedereen te kunnen laten spelen, huren we vanaf september de hele zaal op donderdagavond. Dat betekent wel dat we de prijzen hebben moeten verhogen, zie badminton.

NFN lidmaatschap
Alle volwassen leden van NSV De Waterlelie Almere ontvangen de NFN-jaarkaart met INF-zegel. Deze jaarkaart is geen ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Verder betekent dat jij als lid van onze vereniging gratis het NFN-basislidmaatschap kan krijgen. Dit gaat niet meer automatisch. Je dient zelf dit basislidmaatschap te activeren via het NFN-Ledenportaal. Deze is te bereiken via: https://mijn.voeltvrijheid.nl/ . Lees meer op de pagina NFN/De Waterlelie

Onze permanente activiteiten
De kalender hiernaast geeft aan wanneer er een activiteit is. Door op de betreffende datum te klikken (of de cursor er even op te houden) is te zien of er badminton is. Voor actuele informatie klik op badminton.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot naturistisch volleybal. We willen graag een team formeren. Interesse? Meld je hier aan.

Wegens gebrek aan belangstelling en daardoor een negatief resultaat op de zwembadhuur hebben we moeten besluiten tot nader order geen zwemmen meer te organiseren. 

Recente nevenactiviteiten
NSV De Waterlelie zet zich in voor meer naturisme in Almere. Zo werd, wegens de verbreding van de A6, het Zilverstrand gesloten en daarmee het enige naaktstrand van Almere. Mede door onze inspanningen en die van Chamavi en NFN is het Zilverstrand weer officieel beschikbaar voor naaktrecreatie. 

Verrassend (of toch niet)
Voor een onthullend beeld zie de NFN Factsheet Naturisme.

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!

NSV De Waterlelie is trots bezitter van het Prettig Bloot-label 2024. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie mag verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer. Het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscodevormen de basis van ons Prettig Bloot-label en zijn van toepassing op al onze leden en bezoekers.

Hier NFN PB Brochure 2024 lees je wat je op een Prettig Bloot-locatie mag verwachten.

Lees tevens ons privacystatement op
Privacystatement NSV De Waterlelie