D66 wil oplossing voor naaktstrand Almere

ALMERE – “Al enige tijd is er in Almere geen mogelijkheid voor naaktrecreatie, terwijl daar wel vraag naar is” zegt D66-raadslid Gavin Vegersteen. “Waarom voorzien wij nu niet in die behoefte?” D66 dient schriftelijke vragen in.

Toerisme en recreatie zijn zeer belangrijk voor een stad als Almere. Het levert niet alleen banen op, maar zorgt er ook voor dat het woongenot van de inwoners van de stad omhoog gaat. Tot vorig jaar werd het Zilverstrand gebruikt door naturisten.

Vegersteen: “Het Zilverstrand was zeer populair onder inwoners van Almere, maar ook bij mensen uit Hilversum en Amsterdam. Het is zonde als we deze vorm van toerisme en recreatie verliezen. We moeten daarom op zoek naar een alternatief.”

Nu een alternatief, niet einde zomer
Het Zilverstrand is al sinds vorig jaar door werkzaamheden ontoegankelijk. Vegersteen: “Het is extra balen dat we geen strand hebben terwijl we nu al zo lang mooi weer hebben. Ik wil dan ook heel graag dat het college zich inspant om te zorgen voor een alternatief voordat de zomer en het mooie weer voorbij zijn.”

Uncategorized