Tijdelijk naaktstrand Almere: nog even geduld a.u.b.

Naaktrecreanten in Almere en omgeving moeten nog even geduld uitoefenen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een tijdelijk naaktstrand in Almere. Of dit er gaat komen hangt af van verschillende factoren. We houden je in elk geval op de hoogte; medio mei verwachten we je meer te kunnen berichten.

September 2013 werd het populaire Zilverstrand bij Almere gesloten. Het gebied ging letterlijk op de schop vanwege de uitbreiding van de A6. Sindsdien probeert een grote groep naaktrecreanten samen met de gemeente een tijdelijk alternatief te vinden.

De groep naaktrecreanten bestaat uit vertegenwoordigers van de Almeerse naturistenverenigingen De Waterlelie en Chamavi, de vaste bezoekers én uiteraard NFN. Zij werken samen namens de honderden naaktstrandbezoekers die op een mooie dag het Zilverstrand bezochten. Klik voor meer locatie informatie op NFN Zilverstrand.

Nieuws