NFN/De Waterlelie

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Wij zijn aangesloten bij NFN Open & Bloot
NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN. Dit betekent dat jij als lid van onze vereniging bij de NFN aangesloten bent en de INF. Je krijgt niet de ledenkorting van de NFN, en profiteert ook niet van andere voordelen van de NFN. Wil je dat wel, dan moet je je bij de NFN als lid aanmelden.

De NFN-Jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de De Waterlelie/NFN-jaarkaart. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren.

Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie. Verder heeft deze jaarkaart het INF zegel, waarmee je op naturistencampings buiten Nederland toegang krijgt.

Bij ons kun je Prettig Bloot!

Bij NSV De Waterlelie prijkt het Prettig Bloot 2024-logo op de website. Organisaties die het Prettig Bloot keurmerk voeren, hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hierover afspraken gemaakt met de moederorganisatie NFN Open & Bloot.

In de NFN PB Brochure 2024 lees je wat je op een Prettig Bloot-terrein mag verwachten. Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Blote nieuwjaarsduik vanaf het Almeerderstrand, 1 januari 2017

Happiness

contrast nude