NFN/De Waterlelie

NSV de Waterlelie is al jaren NFN gecertificeerd.

Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN. Dit houdt in dat NFN het bestuur van de vereniging ondersteunt, we gebruik kunnen maken van collectieve verzekeringen, de verenigingen ontvangen de NFN-jaarkaart voor hun leden en we volgen het veiligheidsprotocol. Ook organiseert NFN de Open dag, de Verenigingskamer en workshops voor bestuurders. Lees hier meer over op: https://nfn.nl/informatie-besturen-naturistenverenigingen.

Verenigingsleden en NFN

Leden van aangesloten verenigingen kunnen alleen lid zijn van NFN door zelf een (rechtstreeks) NFN-lidmaatschap af te sluiten. Alleen rechtstreekste NFN-leden ontvangen vier magazines per jaar, ledenvoordeel en korting in webshop. Zie ook https://nfn.nl/verenigingsleden-en-nfn/

De NFN-jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart met INF-zegel. Deze jaarkaart is geen ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en/of tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag zijn NFN-jaarkaart wordt ingenomen en geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie.

De NFN-jaarkaart voor verenigingsleden geeft óók toegang tot (internationale) evenementen en blootlocaties maar geen ledenvoordeel en korting in de NFN-webshop.

Bij ons kun je Prettig Bloot!

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!NSV De Waterlelie is trots bezitter van het Prettig Bloot-label 2024. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie mag verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer. Het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscodevormen de basis van ons Prettig Bloot-label en zijn van toepassing op al onze leden en bezoekers.

In de NFN PB Brochure 2024 lees je wat je op een Prettig Bloot-terrein mag verwachten.

Blote nieuwjaarsduik vanaf het Almeerderstrand, 1 januari 2017

Happiness

contrast nude