Open Naturistendag 11 juni


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Slagbaai

Op 11 juni 2023 is de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie, NSV De Waterlelie zet de deuren open. Tussen 12 en 16 uur kun je binnenlopen in Sportzaal Slagbaai 14 1317 AC Almere en gratis meedoen met het naturistisch badminton.

Ervaar zelf hoe fijn het is om bevrijd van bezwete en plakkende kledij naakt te badmintonnen.. We zijn een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Wij accepteren en respecteren elkaar zonder kleding in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.

We zijn de enige vereniging die wekelijks naakt badmintont. We badmintonnen het hele jaar op donderdagavond van 20.15 – 22.15 uur.

About de Waterlelie

De Waterlelie is een eigentijdse vereniging met als uitgangspunt de principes van het naturisme. Dit betekent dat we elkaar in een ontspannen en een gemoedelijke sfeer zonder kleding accepteren en respecteren, waardoor iedereen binnen onze vereniging zichzelf kan zijn. Dit gevoel van vrijheid staat bij ons centraal.