Prettig bloot 2024

Ook in 2024 heeft de NFN ons gecertificeerd met het Prettig Bloot label.

Nieuws

Najaarsseizoen begint op 14 september

Op 14 september 2023 begint het naturistisch badminton weer in Sportzaal Slagbaai 14, 1317 AC Almere.

Nieuws

Prettig bloot label NFN 2023

Ook in 2023 dragen we het Prettig Bloot label van de NFN.

Nieuws

Badminton begint voortaan later

We beginnen vanaf 16 maart tot aan de zomer om 20.15 uur, en we badmintonnen dan tot 22.30 uur.

Nieuws

Badminton begint weer op 12 januari

Na de kerstvakantie begint het badminton weer op 12 januari 2023.

Nieuws

Weer badmintonnen

Vanaf 20 januari mogen we weer badmintonnen! De enige restricties zijn: coronapas bij binnenkomst, zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houden en mondkapjes als er niet gesport wordt.

Nieuws

Relatie De Waterlelie en NFN

Wij zijn aangesloten bij NFN Open & Bloot
NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN. Dit betekent dat jij als lid van onze vereniging gratis het NFN-basislidmaatschap kan krijgen. Dit gaat niet automatisch. Je dient zelf dit basislidmaatschap te activeren via het NFN-Ledenportaal. Deze is te bereiken via: mijn.voeltvrijheid.nl. Als geactiveerd verenigingslid kan je voor de geldende NFN-ledenprijs de magazines UIT! en BlootGewoon! ontvangen. Ook kan je jezelf kandidaat stellen voor de NFN-Ledenraad en heb je stemrecht bij het kiezen van de leden voor de Ledenraad.

De NFN-Jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. 

Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie. Deze jaarkaart geeft ook toegang tot de diensten die NFN aan deze kaart verbonden heeft. Zoals ledenvoordeel, korting in de NFN-webshop en toegang tot evenementen en blootlocaties.

Nieuws

coronamaatregelen

Wegens de nieuwe coronamaatregelen is er geen badminton op 2 en 9 december. Wat er daarna mag, wachten we af.

Nieuws

bericht van de NFN over verschillende vormen van lidmaatschap en wijzigingen

Wij zijn als naturistenvereniging aangesloten bij NFN Open & Bloot

Onze vereniging is aangesloten bij NFN Open & Bloot. Als bestuur doen wij daarom een afdracht aan NFN. Deze afdracht wordt bepaald op basis van het aantal leden. Een heel klein gedeelte van deze afdracht is voor de werkzaamheden en taken van NFN zoals belangenbehartiging, maatschappelijke acceptatie en het delen van kennis en informatie. Het grootste deel is voor de aan ons als bestuur verleende ondersteuning zoals het veiligheidsprotocol, de organisatie van de landelijke open dag naaktrecreatie, workshops, het verenigingsportaal en een vast contactpersoon op kantoor. Daarnaast kunnen wij als bestuur gebruikmaken van collectieve inkoop van aanvullende diensten en producten zoals jaarkaarten, licenties en verzekeringen. Ook participeren we samen met alle andere besturen van alle bij NFN aangesloten verenigingen in de Verenigingskamer (2x per jaar). 

Activeer gratis jouw NFN-basislidmaatschap 

Als lid van onze naturistenvereniging ben je als individu niet automatisch lid van NFN. Door je basislidmaatschap te activeren kun je dit wel worden. Dat zit namelijk zo: omdat onze vereniging aangesloten is bij NFN, melden wij jou bij NFN aan vanwege de productie van de jaarkaart, de afdracht aan NFN en het veiligheidsprotocol. Goed nieuws: omdat wij dus al een afdracht doen voor de diensten die NFN levert aan ons bestuur, hoef je het basislidmaatschap van NFN niet te betalen. Het activeren van jouw basislidmaatschap bij NFN is dus kosteloos en helemaal jouw eigen keuze. Belangrijk: alleen als geactiveerd NFN-lid heb je ook stemrecht voor de Ledenraad en kun je je kandidaat stellen voor de Ledenraad van NFN. Ga om te activeren naar mijn.voeltvrijheid.nl, klik op de groene button ‘Verenigingslid, maar geen account?’ en volg de stappen.

Magazines BlootGewoon! & UIT!

NFN brengt de magazines UIT! en BlootGewoon!, beide twee keer per jaar uit. De kosten voor deze vier magazines kunnen niet van de afdracht betaald worden. Dat betekent dat NFN deze kosten al jaren op zich neemt. Daarom is door NFN besloten om vanaf 2022, verenigingsleden te laten betalen voor het ontvangen van de magazines. Wil je de magazines UIT! en BlootGewoon! samen 4x per jaar in je brievenbus (blijven) ontvangen? Dat kan als verenigingslid tegen de ledenprijs van NFN. Je betaalt hiervoor dan geen € 23,99, maar € 15,80 (prijs 2022). Deze prijs is inclusief verzending binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland betaal je € 20,00 extra. 

Wil je de magazines (blijven) lezen? Geef dit aan vóór 31 januari 2022!

  1. Activeer je lidmaatschap bij NFN (als je dit nog niet eerder gedaan hebt). Ga om te activeren naar mijn.voeltvrijheid.nl, kies de groene button ‘Verenigingslid, maar geen account?’ en volg de stappen.
  2. Geactiveerd? Log in bij het NFN Ledenportaal via mijn.voeltvrijheid.nl.Eenmaal ingelogd kies je in het menu ‘Mijn Lidmaatschap’. 
  3. Selecteer ‘magazines’, klik op ‘opslaan’ en betaal veilig online via iDeal.

Cadeautje voor magazinelezers

Omdat je nu eenmalig een extra handeling moet verrichten om de magazines te blijven ontvangen, ontvang je hiervoor als bedankje de officiële NFN Tekenverwijderaar t.w.v. € 4,99. Dus, kies je ervoor om het magazine vier keer per jaar voor € 15,80 te blijven lezen? Dan krijg je de tekenkaart bij het eerste magazine in 2022 cadeau! Deze actie loopt tot 31-01-2022.

Jaarkaart

De persoonlijke NFN-jaarkaart is er voor alle volwassen verenigingsleden. Er is geen onderscheid tussen verenigingsleden die wel lid zijn van NFN en verenigingsleden die dat niet zijn. De jaarkaart is géén ledenpas van NFN. De jaarkaart geeft wél toegang tot de diensten die NFN aan deze kaart verbonden heeft. Zoals korting in de webshop, toegang tot activiteiten van NFN en alle blootlocaties. Met jouw persoonlijke jaarkaart is, ook als je het basislidmaatschap van NFN niet hebt geactiveerd, het veiligheidsprotocol van kracht.

Nieuws

Op 26 augustus 2021 begint het nieuwe seizoen badminton.

Nieuws