Word lid

Steun ons! En meld je aan via het formulier onderaan deze bladzijde.

Word lid van NSV De Waterlelie Almere.
Voor slechts € 40,80 per jaar (vanaf 1 januari 2023)  steun je onze inspanningen voor naturisme in Almere, voor de strijd voor een naturistenstrand (nu het Zilverstrand gesloten is) en voor het faciliteren van naturistische zaalsport (als enige vereniging in Nederland). Als lid van de Waterlelie heb je korting bij badminton. Door lid te worden van NSV De Waterlelie word je lid van de NFN (zonder de NFN ledenvoordelen van de NFN).

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Het jeugd-lidmaatschap wordt niet automatisch omgezet in een betaald lidmaatschap wanneer de aangemelde 18 jaar wordt. Je ontvangt dan eerst een brief van ons met de vraag om het lidmaatschap te verlengen.

Mocht je je lidmaatschap op een bepaald moment op willen zeggen dan kan dat per post of per e-mail. Opzeggingen voor het komende jaar moeten vóór 30 november van het lopende jaar bij ons binnen zijn.

Ben je al lid van de NFN?
Ben je al lid van de NFN maar wil je graag onze vereniging steunen en dus NSV De Waterlelie-lid worden? Of ben je al lid van een andere naturistenvereniging. Voor jou geldt een aangepast tarief.